Spirituele cadeaus: hier maak je jezelf of je spirituele vriendinnen blij mee

edelsteen sieraden 

Ben of ken jij iemand die zich meer wil verdiepen in spirituele onderwerpen? Het kan dan zijn dat je niet goed weet hoe je dat moet doen. Spiritualiteit is namelijk een heel breed begrip. Hieronder staan een aantal leuke attributen waar je mee kan beginnen als spirituele zaken je interesse hebben. 

Edelstenen

Edelstenen of edelsteen sieraden zijn populair bij spirituele personen. Deze stenen hebben een speciale frequentie of soms zelfs een geneeskrachtige werking. De meeste webshops tonen een beschrijving welke steen het beste bij jou past. 

Sieraden met kristallen

Edelsteen sieraden zijn gunstig omdat ze op het lijf worden gedragen. Een steen kan resoneren met een sterrenbeeld, een kwaal of een chakra. Laat je hier goed over informeren. 

De bijzondere maansteen

De maansteen is een symbool van hoop. Het staat vooral voor vrouwelijke power. Als jij in je mannelijke energie zit als vrouw en je wil je vrouwelijke eigenschappen verbeteren, dan is de maansteen een goede keuze. 

Tarotkaarten 

Vind jij het leuk om mensen te lezen en wil je weten wat er voor hun in de kaarten staat? Dan is het leuk om tarotkaarten te leggen. Het is ook een mooie manier om je paranormale gaven mee te ontwikkelen. Het is wel belangrijk om er geduld mee te hebben. In tarotkaarten staat een ingewikkelde symboliek. 

Setje om een huis mee te reinigen

In een huis kan slechte energie hangen. Het is fijn om een huis te reinigen als je er net woont of als je vervelende relatie is beëindigd. Een reinigingsset bestaat uit palo santo, salie blaadjes en agua de florida. Na een spirituele reiniging zijn de nare energieën vertrokken en je huis voelt dan helemaal van jou. 

Boeken over spiritueel bewustzijn 

Omdat spiritualiteit een hip onderwerp is, wordt er ook veel meer over geschreven. Het bekendste boek over dit topic is ‘The Secret’. Het gaat met name over de Wet van Aantrekkingskracht. Het komt er kort op neer dat je alles kan besturen met je gedachten. Zeker een mooi cadeau voor mensen die er graag meer over weten. 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *